Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Kolme klubivierailua lokakuun ensimmäisellä viikolla

Lokakuun ensimmäinen viikko valkeni kiireisissä merkeissä; vuorossa oli vierailu kolmeen klubiin. Tiistaina LC Viljakkala, keskiviikkona LC Tampere/Naistenlahti ja torstaina LC Teisko. Hämmennystä aiheuttaa se, että lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ei ole ainuttakaan Lions-tapahtumaa, mitenkähän ajan oikein saakaan kulumaan?

 

Viljakkalan klubi kokoontui Ravintola Kulta Casinossa, joka osoittautuikin oikein idylliseksi paikaksi. Matka Hämeenkyröstä Haveriin taittui pitkin pikkutietä, jota en muistaakseni koskaan aikaisemmin ole tullut körötelleeksi. Kokous sinänsä sujui oikein mukavissa merkeissä, myös puolisot pitivät samanaikaisesti omaa kokoustaan. Kokous aloitettiin yhteisellä ruokailulla ja on pakko antaa tunnustusta keittiöhenkilökunnalle, ruoka nimittäin oli oikein herkullista.

 

LC Tampere/Naistenlahden naisklubi piti kokoustaan Satakunnankadun Cumuluksen Pinjan Tammikabinetissa, joka olikin oikein idyllinen kokouspaikka. Kokouksessa otettiin klubiin uusi jäsen, Sirpa Arola, minkä erityisellä tyytyväisyydellä panin merkille ja taisinpa tuon asian ääneenkin sanoa. Annoin lisäksi muutamia hyviä ohjeita (noh, siis ainakin omasta mielestäni!) jäsenhankinnan suhteen ja kannustin tekemään klubista pikku esitteen ja kutsumaan kiinnostuneita tutustumaan klubiin esimerkiksi pikku viininmaistajaisten merkeissä. Käsittääkseni ehdotelmani eivät aivan tyystin tulleet tyrmätyiksi. Eipä muuten ollut Pinjankaan ruuassa moittimista.

 

Torstaina oli sitten vuorossa LC Teisko, joka kokoontui Maisansalossa Ravintola Maisassa. Myös lohkon puheenjohtaja Viljo Kohonen oli läsnä kokouksessa. Kokous aloitettiin ruokailulla ja vähän aikaa ruokaa nautittuani kasvoni alkoivat kovasti vihertää. Ei, kyseessä ei ollut pahoinvointikohtaus eikä ruokamyrkytys vaan ihan rehellinen perisuomalainen kateus klubin kokouspaikasta. Olipa nimittäin aivan ylivoimainen esitys klubivierailuruokailujen suhteen. Homma aloitettiin seisovasta pöydästä kylmillä alkupaloilla, joita sitten piisasi sen seitsemääkymmentä sorttia, kalaa, lihaa ja kaikkea mahdollista tältä väliltä. Näiden jälkeen jaksoin nippa nappa nauttia pääruokana tarjoillusta pekoniin kääritystä härän sisäfileestä, kuhaakin oli, mutta sitä en jaksanut kuin maistaa. Kaiken kruunasi herkullisin koskaan maistamani mustikkapiirakka. Jäsenasiat Teiskossa tuntuvat olevan kerrassaan mallillaan, viime kaudella oli otettu neljä uutta jäsentä ja kuluvana syksynä on tiedossa uusi jäsen joka kokoukseen. Tässäkin kokouksessa otettiin uusi jäsen Juha Nätkin. Muutenkin klubi vaikuttaa hyvin vireältä ja henki klubissa oli käsinkosketeltavan lämminhenkinen. Sitä ovat edesauttaneet mm. klubin yhteiset ruskamatkat Lappiin. Heräsi vahvana ajatus, että tässä klubissa ei tarvitse pelätä ns. ”perälaudan vuotamista” eli vähän aikaa toiminnassa mukana olleiden katoamista takavasemmalle.


LC Viljakkalan kokouksesta.
LC Viljakkalan kokouksesta.
LC Viljakkalan "terävä pää".
LC Viljakkalan "terävä pää".
LC Tampere/Naistenlahden kokouksesta. Uusi jäsen Sirpa Arola neljäs oikealta.
LC Tampere/Naistenlahden kokouksesta. Uusi jäsen S...

LC Teisko vastaanottaa uuden jäsenen Juha Nätkinin.
LC Teisko vastaanottaa uuden jäsenen Juha Nätkinin...
Lähikuvassa LC Teiskon uusin jäsen Juha Nätkin.
Lähikuvassa LC Teiskon uusin jäsen Juha Nätkin.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin