Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Joulukonsertissa

Sunnuntai-iltana 22.12 virittäydyimme Annelin kanssa jouluisiin tunnelmiin ja käänsimme kärryn keulan kohti Pirkkalan kirkkoa, jossa LC Pirkkala/Naistenmatka järjesti perinteisen Mieskuoro Laulajien joulukonsertin. Tällä konsertilla on jo pitkät perinteet Pirkkalan kirkossa; jos oikein ymmärsin, niin sekä kirkko että konserttiperinne ovat suurinpiirtein saman ikäisiä eli noin 20-vuotiaita. Tupa oli täynnä väkeä, kuoroa johti Juha Holma ja uruissa säesti Liisa Anttola. Pääasiassa vain kuoro esiintyi, mutta olipa joukkoon laitettu pari yhteislauluakin.

 

Ohjelmassa oli hyvinkin tunnettuja joululauluja, esimerkiksi Sylvian joululaulu, mutta myös minulle tyystin tuntemattomiakin teoksia. Senhän toki ei sinällään tarvitse merkitä mitään, minua kun todellakaan ei voi luonnehtia Speden aikoinaan lanseeraamalla termillä ”musiikillinen ihmeaikuinen”. Siitäkin huolimatta konsertti oli erittäin nautittava, jota toki tiesin etukäteenkin odottaa, koska olin tapahtumassa jo toista kertaa.

 

En malta tässä yhteydessä olla hehkuttamatta Sakkola-asiaa. Konsertin nimittäin päätti sakkolalaisen musiikkiprofessorin Armas Maasalon säveltämä ”Joulun kellot”. Olin muutamaa päivää aikaisemmin lähettänyt Sakkola-Säätiön joulutervehdyksen yhteistyökumppaneillemme ja ystävillemme juuri tähän aiheeseen liittyen ja laittanut linkin YouTubeen. Jos jotakuta kiinnostaa kuunnella, niin tässä tuo samainen linkki:

 

Hieno konsertti ja perinne LC Pirkkala/Naistenmatkan klubilla. Älkää antako tämän perinteen hiipua.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin