Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Piirihallituksen kolmas kokous

Torstai-iltana 20.2 liki 50 Leijonaa ja puolisoa kokoontui Tohlopissa Mediapoliksen () tiloissa. Aiheena oli piirihallituksen kolmas kokous, näitäkin kokouksia on tämän jälkeen enää yksi jäljellä. Miksi kokoonnuimme Tohlopissa? No, sen vuoksi, että Anneli hyvissä ajoin alkukaudesta ilmoitti minulle, että kokoonnumme muuten jossain vaiheessa Tohlopissa. Ja mikäpäs siinä sitten auttoi, ei tuo minullekaan kovin vastenmielistä ollut.

 

Kokouksen aluksi Saara Eskola esitteli Mediapolista, josta suunnitellaan Suomen ykköspaikkaa, jopa ylitse Pasilan menevää mediakeskusta. Lukekaa aiheesta lisää Mediapoliksen nettisivuilta. Saara olikin Annelin entinen työkaveri, olivat aikoinaan hieman samantyyppisissä hommissa Nokialla. Kiitoksia Saaralle oikein mukavasta esittelystä.

 

Ruokailun jälkeen aloimme kokoustaa ja puolisot lähtivät Saaran opastamalle kierrokselle tutustumaan TV-studioihin ja muihinkin Mediapoliksen tiloihin. Puolisot tuntuivat olevan kovasti tyytyväisiä kierroksen antiin.

 

Me piirihallituksen jäsenet puolestaan jäimme pitämään kokousta, jonka anti aikanaan ilmestyy piirin sivuille. Itse kokous sujui varsin leppoisessa ilmapiirissä, mitään ylenmäärin vaikeita asioita ei ollut käsiteltävinä. Aiheisiin en sen tarkemmin tässä puutu, avoimuusperiaatteen mukaisesti kaikki asiasta kiinnostuneet voivat kokouspöytäkirjaan piirin sivuilla tutustua, kunhan vain piirisihteeri pöytäkirjan saa puhtaaksi kirjoitettua. Kokous saatiin vietyä ripeästi läpi, aloitimme kello 19 ja jo kello 21 sain kopauttaa nuijan pöytään päätöksen merkiksi.

 

Täällä Antti Hynnä, Tohloppi. Lopetan raporttini tähän.




Kutsun Saara Eskolan esittelemään Mediapolista.
Kutsun Saara Eskolan esittelemään Mediapolista.
Saara Eskola vauhdissa.
Saara Eskola vauhdissa.
Järjestelmiä, lähinnä äänentoistoa testataan.
Järjestelmiä, lähinnä äänentoistoa testataan.

Luvutan Mediapolikselle E-piirin pöytästandaarin.
Luvutan Mediapolikselle E-piirin pöytästandaarin.
Luvutan Saara Eskolalle kuvernöörikurssimme huivin.
Luvutan Saara Eskolalle kuvernöörikurssimme huivin...
Kesken puolisoiden kierrosta kamerani otti ja hajosi. Tämä on kameran viimeinen kuva, onkin jo aika vaihtaa tuoreempaan.
Kesken puolisoiden kierrosta kamerani otti ja hajo...



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin