Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Toijalan klubien yhteiskokous

LC Toijala, LC Toijala/Akaa sekä LC Toijala/Arvo Ylppö pitivät 3.1 perinteisen klubien tammikuun yhteiskokouksen. Kokouspäivää oli aikaistettu kokouspaikan Ravintoa Kruuna & Klaavan remontin vuoksi. Tuohon kokoukseen on perinteisesti kutsuttu piirikuvernööripariskunta mukaan, niinpä minä ja Anneli käänsimme auton nokan kohti Toijalan toria. Kokouksen aluksi nimittäin järjestetään soihtukulkue Toijalan torilta sankarihaudoille, patikointia lienee noin puolen kilometrin verran. Niinpä sitten minäkin otin soihdun kätöseeni ja onnistuin tallustamaan koko matkan sankarihaudoille kulmakarvojani käräyttämättä.

 

Itse sankarihaudoilla oli hieno tilaisuus, jossa puheen piti LC Toijala/Arvo Ylpön presidentti Pirkko-Liisa Parikka. Hän on nuorempana asunut Kanadassa ja kertoi siellä henkilökohtaisesti tunteneensa Arne Ritarin. Tilaisuuden päätyttyä soihdut piti tietenkin sammuttaa. Kerrottiin, että oli ensimmäinen kerta, kun soihtuja ei voitu sammuttaa lumihankeen tökkäämällä. Paikalle olikin hankittu vesisaavi tuota tarkoitusta varten.

 

Tilaisuuden jälkeen siirryimme Kruunaan & Klaavaan, jossa aluksi nautittiin maittava illallinen. Pitkästä aikaa pääsimme herkuttelemaan ihan oikeilla uuniperunoilla, siis niillä Rosamunda-merkkisillä. Kuinka ollakaan, niitä ei ole tullut vähään aikaan kotona valmistettua.

 

Itse kokous vietiin ripeästi läpi, jonka jälkeen päästettiin irti arkkitehti Alf Lindström kertomaan Jutikkalan alueen kaavoituskiemuroista. Tämän jälkeen päästettiinkin itse piru irti saarnaamaan ajankohtaisista lions-asioista. Saarnaamisen päätyttyä ja väen pikku hiljaa heräillessä horroksesta oli allekirjoittaneen mukava kuitata kolmen klubin viirit kerralla.

 

Ilta päätettiin monessa klubissa ohjelmanumerona olevaan paketin painon arvailuun. Lähimmäksi arvannut saa paketin omakseen ja pahiten erehtynyt joutuu tuomaan uuden arvuuteltavan seuraavaksi kerraksi. Vanhemmiten tuo minun arviointikykyni on päässyt hiukan rapistumaan, arvioin paketin painoksi 528 g, kun oikea paino oli 527 g. Meni kuitenkin riittävän lähelle, jotta olen nyt ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvan sähkökynttiläsarjan onnellinen omista. Kiitosta vaan.

 

Hieno perinne Toijalan klubeilla, oli hienoa saada olla Annelin kanssa mukana.


Kokouksesta.
Kokouksesta.
Kokouksesta. keskellä Seppo Valkamaa selvästi jännittää piirikuvernöörin vierailu.
Kokouksesta. keskellä Seppo Valkamaa selvästi jänn...
Presidenttien pöytä.
Presidenttien pöytä.

LC Toijala/Arvo Ylppö luovuttaa viirin.
LC Toijala/Arvo Ylppö luovuttaa viirin.
LC Tioija/Akaa luovuttaa viirin.
LC Tioija/Akaa luovuttaa viirin.
LC Toijala luovuttaa viirin.
LC Toijala luovuttaa viirin.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin