Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Superviikon päättäjäiset Sastamalassa

Syyskuun toinen viikko, lauantai ja juhlat Sastamalassa, huimaa ja pyörryttää. Ei, en ole humalassa (olen kuskina, siis Anneli on humalassa), vaan kyseessä on superviikon eli kuuden päivän putken ja seitsemän tapahtuman päättäjäiset, vietämme nimittäin naisklubi Sastamala/Annastuunan Charter Nightia. Tanssilattialla tunnelmaa, vilskettä ja vilinää.

 

Sastamalaan täytyi rientää hyppykengässä Piirifoorumista kesken kaiken pois liueten. Kiireinen aikataulu ei kuitenkaan tippaakaan päässyt illan mittaan kaduttamaan. Täytyy sanoa, että harvoin olemme Annelin kanssa olleet näin mukavissa juhlissa, ohjelma ja esiintyjät olivat huippuluokkaa. Yleisössäkään ei tosin ollut pahemmin moittimisen aihetta. Vammalan Seurahuone oli pannut ruokatarjoilun suhteen parastaan, erityisesti kalapöytä oli ylivertainen. En ole varmaan koskaan syönyt niin herkullista hiillostettua lohta, mitä sain tuona iltana maistaa.

 

Tämä oli ensimmäinen Charter Night –juhlamme ja erityisesti jäi mieleen juhlallinen perustamiskirjan allekirjoitus. Tässä yhteydessä vannoin, että tällä kaudella taatusti allekirjoitetaan myös Lempäälä/Birgitan perustamiskirja.

 

Sastamala/Annastuuna käsittää 21 naisleijonaa ja noita puumanaisia seuratessani olen varma, että klubilla on edessään auvoisa tulevaisuus. Poislähteissämme klubin presidentti minua moitiskeli, että ei ollut vielä kalenterissani nähnyt merkintää vierailusta heidän klubissaan. Lupaan korjata asian pikimmiten, tosin vierailu näyttäisi väkisinkin painuvan ensi vuoden puolelle. He nimittäin kokoontuvat kuukauden 3. torstai ja nuo päivät näyttävät kalenterissani olevan jo varattuina. Vai ymmärtäisivätköhän LC Suodenniemen miehet, että piirikuvernöörille on tullutkin paljon paljon tähdellisempää menoa lokakuun 3. torstaina. Varmastikin pelimiehet ymmärtävät, että joillekin asioille ei nyt edes piirikuvernööri voi mitään.


Sastamala/Annastuunan leijonalauma yhteiskuvassa.
Sastamala/Annastuunan leijonalauma yhteiskuvassa.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin