Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Joulumyyjäisissä

Marraskuun viimeisen viikonlopun lauantaiaamuna lähdin Annelin kanssa ajelemaan kohti Sääksjärveä, jossa LC Lempäälä/Sääksjärvi järjesti joulumyyjäiset. Väkeä tuntui tapahtumassa olevan ihan kivasti paikalla ja olipa sinne lapsille järjestetty kaikenlaista oheistoimintaa, mm. poniajelua. Oli kuitenkin niin hirmuisen näköinen iso humma, etten tohtinut kyytiin astua.

 

Eipä mitään, emme juurikaan olleet ehtineet alueella kierrellä, kun pahimmat pelkoni näyttivät toteutuneen. Annelilla nimittäin syttyi silmiin loiste, joka on varma merkki siitä, että saisin kohta roudata ostettua tavaraa selkä vääränä autoon. Enpä paljoa erehtynytkään, matkaan tarttui mm. piparkakkutalo, taatelikakku, havumisteli ja muutakin pienempää tavaraa. Pientä jännitystäkin oli ilmassa, tuuli nimittäin oli varsin navakka ja toisinaan sai ihan oikeasti aprikoida, josko alueelle pystytetty varsin massiivinen teltta muuttuisi lentäväksi sellaiseksi. Pystyssä kuitenkin pysyi.

 

Tapahtuman kohokohta oli ehdottomasti se, kun piirikuvernööri pääsi istumaan ihan oikean Joulupukin viereen, ei kuitenkaan polvelle. Siinäpä sitten pukille kertoilin kaikenlaisia toiveita, mitä nyt piirikuvernöörillä sattuu Lions-toiminnan suhteen vielä jäljellä olevalla kaudella olemaan. Saapi nähdä, josko toiveet toteutuvat, toistaiseksi pidän ne kuitenkin omana tietonani. Jos eivät toteudu, niin uskoni Joulupukkiin tai ainakin hänen kykyynsä junailla asioita saa pahan kolauksen.

 

Kiire oli kova lähteä kekkereistä pois, ettei Anneli ehtisi vallan kaikkea joulunviettoon tarkoitettuja rahavaroja kaiken maailman juttuihin tuhlaamaan. Taisi sinne kukkaron pohjalle kuitenkin muutama kolikko jäädä, saammepa edes jäljelle jääneillä roposilla leipää jouluksi.


Törmättiin tuttuihin. Kuvasta voi päätellä, että tuulee kohtalaisen kovaa.
Törmättiin tuttuihin. Kuvasta voi päätellä, että t...
Muyyntipisteteltta.
Muyyntipisteteltta.
Pukkikin oli paikalla.
Pukkikin oli paikalla.

Hurja hepo.
Hurja hepo.
LC Lempäälä/Sääksjärven Leijonia.
LC Lempäälä/Sääksjärven Leijonia.
Kaksi vanhaa pukkijätkää. DG:tä vähän jännittää.
Kaksi vanhaa pukkijätkää. DG:tä vähän jännittää.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin