Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Piirihallituksen kokouskin saatiin kunnialla läpi

Taas on yksi kova koitos takanapäin, nimittäin piirihallituksen ensimmäinen virallinen kokous 29.8 Bistro Pannu & Huoneessa. Täytyy myöntää että puitteet vanhassa teollisuusmiljöössä olivat ihan hulppeat. Tila ei kuitenkaan ollut liian suuri, joten tilat olivat samalla mukavan intiimit. Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen kokouksen kulkuun, oman ymmärtämykseni mukaan onnistuin kokouksen luotsaamisessa kohtuullisen hyvin. Kokouksen jälkeen Matintalon Tapsa lisäksi lohdutteli, että kun ensimmäisestä kokouksesta selviää, niin muut tuntuvat menevän jo ihan itsestään. Toivotaan niin.

 

Kokouspaikka valikoitui lähinnä siitä syystä, että se oli lähellä vanhaan Haarlan teollisuuskiinteistöön pystytettyä Kuntokeskus Elixiaa. E-piirihän aloitteli jo viime kaudella yhteistyötä Elixian kanssa siten, että Elixia tarjoaa edullisia kuntoilupaketteja lioneille ja kertyneistä maksuista lahjoittaa 4.5 % valitsemaamme kohteeseen, joka tällä hetkellä on Mummon Kammari. Kyseinen hanke lähti liikkeelle Tampere/Pyynikin aloitteesta ja on eräänlainen pilottihanke koko Suomenkin mittakaavassa. Myös pääsihteerimme Maarit oli hankkeesta innoissaan esitellessäni hanketta hänelle jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Vihreää valoa tuli siis liitonkin taholta. Itse hiljaa mielessäni mietiskelin, että mitenkähän hanke mahtaa ottaa tuulta purjeisiinsa, mutta Elixian edustajia tentatessani ilokseni kuulin, että kiinnostusta on ollut ja että Elixia on vallitsevaan tilanteeseen tyytyväinen.

 

Kokouksemme alkuun kaksi pirtsakkaa (arvatkaapa, mitä oikoluku tähän kohtaan tarjosi) naista Elixiasta kävi esittelemässä heidän toimintaansa. Kiitokseksi luovutin heille kuvernöörikurssimme huivit ja kerroin heille, että tämän lahjan myötä heidän on melkein pakko liittyä mukaan lions-toimintaan. Puolisot lähtivätkin sitten ruokailun jälkeen Elixiaan treenaamaan jotakin kevyttä jumppaa ja tuntuivatkin olevan kovin tyytyväisiä illan antiin. Samalla puolisot hehkuttivat Elixiassa lisää lions aatetta. Puolisoiden jumpan jälkeen Anneli valisti minua, että Elixian henkilökunnan keskuudessa asia oli herättänyt mielenkiintoa. Tulenkin ihan lähitulevaisuudessa panostamaan jäsenhankintakampanjaamme myös Elixian suuntaan ja uskoisin sieltä saavani mukaan uusia innokkaita aktiivisia lioneita. CC Askohan on painottanut jäsenhankintaa erityisesti nuorten sekä naisten suuntaan. Tässä saisimme kaksi kärpästä yhdellä iskulla, nuoria naisia ja kun ovat nättejäkin vielä…

 

Itse kokouksesta vielä; kävimme hyviä ja mielenkiintoisia keskusteluja ja teimme hyviä päätöksiä. Minulla on hyvä ja aktiivinen piirihallitus, tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.


Kokousympäristö oli viihtyisä vanha teollisuusmiljöö.
Kokousympäristö oli viihtyisä vanha teollisuusmilj...
Piirikuvernöörin puheenvuoro ajankohtaisista asioista.
Piirikuvernöörin puheenvuoro ajankohtaisista asioi...
Saarnaaminen vaan jatkuu, etalalla Anne Lindroos-Matintalo.
Saarnaaminen vaan jatkuu, etalalla Anne Lindroos-M...

Vakavia ovat Tapsan ja Marjan mietteet.
Vakavia ovat Tapsan ja Marjan mietteet.
Elixian edustajien lahjonta käynnissä. Joskus piirikuvernöörillä on mukaviakin velvollisuuksia.
Elixian edustajien lahjonta käynnissä. Joskus piir...
lahjusten luovutuksen jälkeen pyysin vakavasti harkitsemaan jäsenyyttä järjestössämme. Tampereella olisi lukuisia Elixialaisille sopivia naisklubeja.
lahjusten luovutuksen jälkeen pyysin vakavasti har...



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin