Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Raaka ryöstö Ikaalisissa! Klikkaa linkkiä ja lue lisää.

Marraskuun viikolla 46 oli vain kaksi klubivierailua; vierailujen saldo alkaa täyttyä ja toiminta vierailujen tiimoilla alkaa pikkuhiljaa vähetä. Vierailematta on vielä noin kymmenkunta klubia ja valtaosa näistä vierailuista jää ensi vuoden alkupuolelle.

 

Maanantaina oli vuorossa LC Sahalahti, joka kokoontui poikkeuksellisesti Kangasalan linja-autoaseman alakerrassa toimivan ilma-aseampumaradan tiloissa. Itse kokous vietiin läpi varsin nopeasti, mitä nyt piirikuvernööri rupatteli pitkään omia joutavia juttujaan. Minulla kun on paha tapa puhua melko pitkään omassa puheenvuorossani, mutta toisaalta en ole vielä kenenkään havainnut nukahtaneen puheenvuoroni aikana. Ripeään kokoustamiseen taisi olla pätevä syy, nimittäin kaikilla oli kiire päästä ampumaan moninkertaisen suomenmestarin Jarmo Pyyhtiän opastuksella.

 

Ampuminen ammattilaisvehkeillä olikin mielenkiintoinen kokemus, aikaisempaa vertailupohjaa oli lähinnä räkättien ampumiseen soveltuvasta marketeissa myytävistä pyssyistä. Niissähän liipasimesta pitää vetää hampaat irvessä ennen kuin mitään on tapahtuakseen. Näissä kilpavehkeissä pyssy laukesi pelkästä liipasimen hipaisusta. Tosin melkoisia sohloja ne kilpapyssyt tuntuivat olevan, allekirjoittaneellakin osumakuvio oli kuin haulikolla ammuttu; taisipa joku reikä olla eksynyt itse maaliympyräänkin. Mutta kaiken kaikkiaan, tällaisia klubikokousten juurikin tulisi olla eli kaikenlaista mielenkiintoista tekemistä ja uusiin asioihin tutustumista pelkän kokoustamisen sijaan. Tällaista lisää!

 

Keskiviikkona oli vuorossa LC Ikaalinen/Kyrösjärven kokous Ikaalisten Kylpylässä. Täällä pääsin todistamaan hirmuisen raakaa ryöstöä. Nimittäin kokous ehti tuskin alkaa, kun sisään marssi viisi naapuriklubin LC Ikaalisten karskia korstoa aikeinaan ryöstää LC Ikaalinen/Kyrösjärven hallussaan pitämä V alueen 1. lohkon Ryöstöleijonapatsas mukaansa. Mitään ei asialle voitu, vaan taivuttava oli; kokouksen päätteeksi hekumallisesti hihitellen vieraat poistuivat saalis mukanaan (sääntöjen mukaan ryöstö on mahdollinen, jos patsasta hallussaan pitävä klubi ei ole ko. kokouksessa 100 % läsnä ja jos ryöstäjät rynnivät tarpeeksi suurella joukolla patsasta anastamaan). Tosin isäntäklubissa uhottiin, että pitkää aikaa ei LC Ikaalinen saa leijonapatsasta silitellä.

 

Ruokailu oli kokouksen päätteeksi Kylpylän ravintolassa, jossa olikin arki-illasta huolimatta melkoinen säpinä päällänsä. Tanssilattia oli nimittäin porukkaa pullollaan ja meno näytti olevan alkuillasta jo erittäin vilkasta. Maalaispoika ei tohtinut jäädä kovin pitkään menoa pällistelemään, vaan kiltisti vähän yhdeksän jälkeen lähdin ajamaan kotia kohtia Annelin hoiviin. Muistelin nimittäin Kylpylän vanhoja mainoksia, jotka antoivat ymmärtää, että (loppuillasta) ko. paikassa tehdään vaikka mitä.

 

Ruokailun lomassa tulin ohimennen kysäisseeksi klubin presidentiltä Ikaalisten naisklubiasioista. Ikaalisissahan ei vielä naisklubia ole ja sinne mielestäni sellainen vallan mainiosti sopisi. Presidentin mukaan asia on joskus ollut epävirallisissa keskusteluissa esillä. Lupaan palata tähän asiaan aivan lähitulevaisuudessa, filmitähti Arskan repliikkiä mukaellen I’ll be back!


LC Sahalahden kokous meneillään.
LC Sahalahden kokous meneillään.
Ampumaradalta.
Ampumaradalta.
Ampumaradalta.
Ampumaradalta.

Ampumaradalta.
Ampumaradalta.
Ampumaradalta.
Ampumaradalta.
Piirikuvernöörin tulos. Eihän noilla sohloilla osu minnekään...
Piirikuvernöörin tulos. Eihän noilla sohloilla osu...

LC Ikaalinen/Kyrösjärven terävä pää.
LC Ikaalinen/Kyrösjärven terävä pää.
LC Ikaalinen/Kyrösjärven kokouksesta.
LC Ikaalinen/Kyrösjärven kokouksesta.
Ryöstö on tapahtunut.
Ryöstö on tapahtunut.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin