Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Vesilahdessa jälleen ja iloisissa tunnelmissa

Keskiviikkona 6.11 ajelimme piirin GMT-johtajan Marja Sundström-Pullisen kanssa kohti Vesilahden kunnantaloa. Keli oli aivan karsea, mutta tunnelma autossa sitäkin korkeammalla; ei, emme nautiskelleet väkeviä, vaikka aihetta siihen olisi ollutkin. Olimme nimittäin menossa tapaamaan Vesilahden uuden naisklubin puuhanaisia, Leena Kurkea ja Satu Karvista. Menimme valmistelemaan uuden klubin perustamiskokousta, joka tullaan pitämään 19.11. Kokouksessa lähinnä Marja oli äänessä ja meikäläinen vain nyökytteli päätään viisaan näköisesti (jos se nyt meikäläisen kyseessä ollessa millään on mahdollista). Marja valotti uuden klubin perustamiseen liittyviä byrokraattisia konkeloita, perustamiskokouksessa läpikäytäviä asioita yms. asioita.

 

Täytyy sanoa, että olen melkoisen hämmästynyt, miten nopeasti ja hyvin asiat ovat loksahtaneet paikoilleen. Asian tiimoilta ensimmäinen tapaaminen oli 12.8 ja uusi klubi saadaan siis virallisesti perustettua kolmessa kuukaudessa ja yhdessä viikossa. Vesilahden miesklubi on lupautunut lähtemään uuden klubin kummiklubiksi, mitä heille suuri kiitos. Lisäksi näyttäisi siltä, että molemmat klubit ovat jo löytäneet toisensa aktiviteettienkin osalta, ymmärtääkseni ainakin Vesilahden talviriehan järjestämisessä molemmat klubit ovat innolla mukana.

 

Tämä esimerkki osoittaa, että tarmokkaasti asiaan tartuttaessa myös tuloksia saadaan aikaiseksi. Lisäksi ylhäältäpäin ei asioita voida sanella, vaan tarvitaan paikkakunnan sisällä paloa asiaa kohtaan.


Marja briiffaa Leena Kurkea (keskellä) ja Satu Karvista (oikealla). sauli Niinistö myhäilee tyytyväisenä taustalla.
Marja briiffaa Leena Kurkea (keskellä) ja Satu Kar...


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin