Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


PDG-kollegion hiillostettavana

Tiistai 8.4 oli minulle tuomion päivä eli tuolloin jouduin Inkvisition eteen hiillostettavaksi kuvernöörikauteni tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Nimittäin tuon päivän iltana kokoontui kauden toinen PDG-kollegion kokous, johon minäkin sain kutsun. Pääinkvisiittori Kalle Ylinen oli valinnut kokouspaikaksi Hotelli Holiday-Innin. Sinne siis oli polvet tutisten suuntaaminen ja muistaakseni synkeät pikimustat pilvet roikkuivat kaupungin yllä kuin odottaen raivoisan ukkosmyrskyn puhkeamista.

 

No, aivan ylläkuvatun kaltaisen julma tilaisuus ei kuitenkaan ollut. Lähinnä valotin PDG:ille omaa näkemystäni kauden kulusta jo tutuksi käyneellä omanlaisellani esitystavalla. Käytin siis puheeni taustalla videotykkiä ja PowerPoint-esitystä. Ihan hyvin tuo esitys taisi mennä, ainakin se kirvoitti vilkasta keskustelua enkä ymmärtääkseni aivan totaalisesti tullut lyttyynlyödyksi. Toisaalta ymmärrykseni on aika ajoin ollut varsin puutteellinen…

 

Kokouksessa toki keskusteltiin paljosta muustakin Lions-toiminnan ympärillä pyörivistä piirin asioista, mutta niistä en lähde tässä yhteydessä sen tarkemmin raportoimaan.

 

Minulle on tapana käydä siinä mielessä mielenkiintoinen tuuri, että aina kun menen johonkin minulle uuden toimintaympäristön kokoukseen, niin nakki napsahtaa. Ja kas, niin kävi nytkin. Ensi kaudella Ilkka Kivelä toimii kollegion puheenjohtajana ja pääsin hänen sihteerikseen. Tämä oli jo neljäs kerta, kun toimin Ilkan sihteerinä. Olin LC Lempäälän sihteerinä Ilkan presidenttikaudella, sitten olin lohkon sihteerinä Ilkan lohkarikaudella ja sitten vielä piirisihteerinä Ilkan DG-kaudella.

 

Mielenkiinnolla odottelen tulevan kauden kokouksia. Sormet jo ihan syyhyävät päästä sitten aikanaan Eskoa hiillostamaan.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin