Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


JoVa II oli menestys

 

Lauantaina 15.3 kokoontui luokallinen Leijonia vanhaan opinahjooni Lempäälän lukiolle. Päivän aiheena oli JoVa II, jota suvereenisti hoitelivat Esko Hietanen ja Marja Sundström. Itse olin mukana lähinnä kuunteluoppilaan roolissa. Kahvin ja sämpylöiden jälkeen Esko luennoi tavoitteiden asettamisesta sekä strategiasta ja klubin kehittämisestä. Minäkin pääsin alkuun heittämään muutaman sanan ja kerroin lyhyesti piirin strategiasta sekä jäsenkehityksestä piirissä ja Suomessa. Molemmissa jäsenkehitys näyttää varsin mukavalta.

 

Puolilta päivin nautimme Leila Lehdon valmistamaa noitakeittoa. Se sai varsin ylistävät arvostelut osakseen ja välittömästi se nimettiin leijonakeitoksi. Kiitoksia Leila, kyllä oli maittavaa. Noitakeiton resepti muuten löytyy oheisista kuvista.

 

Iltapäivällä Marja puhui esiintymis- ja vuorovaikutustaidoista sekä motivoinnista vapaaehtoistoiminnasta. Näki selvästi, että Marja työkseen painiskelee näiden asioiden kanssa. Niin varmaa ja sujuvaa oli hänen esityksensä ja esiintymisensä.

 

Mielestäni päivän anti oli mahtava ja tästä eteenpäin JoVa:lle voi ennustaa ruusuista tulevaisuutta piirissämme. Tilaisuuden loppukeskustelun yhteydessä päivän annista annettiin ylistäviä lausuntoja.

 

Tilaisuus päättyi 14.35 ja sieltä minun pitikin kovalla kiireellä suunnata seuraavaan tapahtumaan Lempäälän Ehtookotoon. Matkalla vaihdoin roolini Sakkola-Säätiön hallituksen puheenjohtajaksi. Ehtookodossa oli Helinä Nurmen toimittaman Kaunis Karjalain CD-levyn julkistamistilaisuus. Tilaisuus oli alkanut jo kello 14 ja saavuin juuri sopivasti paikalle kello 14.45. Nimittäin viralliset puheet oli juuri saatu pidetyksi ja juhlaväki alkoi siirtyä kahvittelun pariin. Poissaollessani Sakkola-Säätiötä olivat mainiosti edustaneet Sakkola-Museon museomestari Hannu Turkkinen Soili-puolisonsa kera sekä Suvannon Seudun päätoimittaja Marjo Ristilä-Toikka. Hannu on muuten LC Lempäälän Leijona, toimii siis samassa klubissa kuin minäkin.

 

Puolisen tuntia ehdin tilaisuudessa olla mukana, sitten piti kiiruhtaa kotiin paitaa vaihtamaan, illalla oli nimittäin vuorossa LC Tampere/Köyhien Ritareiden 20-vuotisjuhla.

 

Jatkuu seuraavassa blogissa…



Esko vauhdissa.
Esko vauhdissa.
Luokallinen innokkaita JoVa:laisia.
Luokallinen innokkaita JoVa:laisia.
Edellisessä kuvassa sielunhoitoa, tässä soppaa.
Edellisessä kuvassa sielunhoitoa, tässä soppaa.

Noitakeittoa syötiin.
Noitakeittoa syötiin.
Noitakeiton ohje.
Noitakeiton ohje.
Marja vauhdissa.
Marja vauhdissa.

Lopuksi Erkki Nikkanen LC Tampere/Härmälästä lausui Marjalle runon.
Lopuksi Erkki Nikkanen LC Tampere/Härmälästä lausu...


Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

16.3.2014 klo 14:46:16
Esko Hietanen kirjoittaa

Hiukan heristelin korviani kotona kun Leila kertoi myös saaneensa Noitakeiton jälkeen Erkiltä lämpöisen Rakkausrunon! No, Anne ja Hanna jakoivat sen, joten pulssini toki hiukan laski:





Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin