Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Loppiaisaaton tanssiaiset

Ja tapahtui niinä päivinä että piirikuvernööri sai kutsun Sahalahdelle Juhlatalo Kontulaan LC Sahalahden ja LC Kuhmalahden yhdessä järjestämiin Loppiaisaaton tanssiaisiin. Annelilla oli pientä flunssanpoikasta, joten hän katsoi parhaaksi jäädä kotosalle. No eipä mitään, sormus pois sormesta ja matkaan, tiedä vaikka miten innokkaita misuleita matkalle osuisi. Matkaan lähtiessäni Anneli vielä komensi viemään roskapussin mennessäni. Melko vaarallista, koska semmoisilla reissuilla jollain miehillä on kuulemma mennyt rattoisasti muutamiakin vuosia putkeen. Annelia kylläkin vielä varoittelin, että reissu saattaa hieman viivähtää, mikäli jortsupaikalla sattuisi olemaan esimerkiksi naistenhaku tai muuten vain mukavaan herraseuraan viehättyneitä naisia (ja mitähän tälläkin asialla sitten on minun kanssani tekemistä).

 

Paikalle saapuessani pihassa roihusivat komeasti jätkänkynttilät luoden tunnelmaa kohtuullisen vähälumiseen maisemaan. Ja eikös mitä, sisään päästyäni huomasin, että Lempäälän leijonathan täällä täyttä päätä remuavat. Nimittäin Kivelän ja Mäkelän pariskunnat omasta klubistani humppasivat salin puolella niin että lattialankut notkuivat.

 

Mukava oli tämäkin tilaisuus katsastaa. Järjestävien klubien edustajat olivat erityisen ilahtuneita siitä, että piirikuvernööri oli kutsua noudattanut; no tottakai oli noudattanut, viran velvollisuuksiinhan kyllä kuuluu mahdollisuuksien mukaan kaikkiin kutsuttuihin tilaisuuksiin osallistua.

 

Puhvetin hinnoilla eivät järjestävät klubit päässet liiemmin rikastumaan, kahvi ja pulla maksoivat yhteensä kaksi Euroa. Porukkaa oli mielestäni paikalla ihan mukavasti, reippaasti toista sataa. Myös järjestävät klubit tuntuivat olevan väkimäärään tyytyväisiä.

 

Ihan tappiin saakka en malttanut paikalla viipyä, vaan lähdin kotimatkalle hyvissä ajoin. Kotiin saapuessani Anneli tuumasi, että nytkö sitä jo tultiinkin. Olisit nyt nyt remunnut oikein kunnolla, kun kerta yksin matkaan pääsit.

 

Että tämmöinen reissu tällä kertaa. Tulet kotiin aikaisin tai aikaisin (siis aamulla), niin aina on asiasta jotakin huomautettavaa.


Lempäälän leijonat puolisoineen yhteiskuvassa.
Lempäälän leijonat puolisoineen yhteiskuvassa.
Arpajaisten pääpalkinnon onnelliset voittajat.
Arpajaisten pääpalkinnon onnelliset voittajat.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin