Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Palaveri Ideaparkissa

Keskiviikkoiltana 18.6 piirin johtoryhmä päätti pitää palaverin Ideaparkissa. Palaverin pitoon kannusti huolestuttavat tiedot jäsenkehityksessä sekä omassa E-piirissämme että koko maassa. Huhtikuun lopussa piirimme jäsensaldo oli +26, mutta toukokuun lopussa se oli romahtanut lukuun +8. Tätä kirjoitettaessa saldo on +3 ja pahimmillaan kesäkuussa saldo on käynyt luvussa +1. Siis aivan loppuun saakka saamme jännittää, josko pääsemme jäsenkehityksessä plussalle. Tämä siis siitäkin huolimatta, että perustetuissa kahdessa uudessa klubissa on yhteensä 46 jäsentä. Koska klubeja E-piirissä on 87, niin tämähän merkitsee sitä, että keskimäärin ottaen noin joka toisessa ”vanhassa” klubissa jäsenmäärä on vähentynyt yhdellä ja joka toisessa pysynyt ennallaan. Koko maassa jäsensaldo huhtikuun lopussa oli -29 ja toukokuun lopussa -206. Voidaan siis perustellusti puhua mustasta toukokuusta.

 

Kokouksen kutsui koolle tuleva DG Esko Hietanen ja siihen Eskon lisäksi ottivat osaa (kaikki tittelit viittaavat kauteen 2014-2015) IPDG Antti Hynnä, 1. VDG Erkki Voutilainen, 2. VDG Reijo Lumme, GLT-johtaja Ilkka Kivelä sekä GMT-johtaja Kalle Ylinen.

 

Menimme Annelin kanssa Ideaparkkiin hyvissä ajoin tekemään tarpeellisia juhannusostoksia. Kävimmekin Prismassa hakemassa hieman grillattavaa ja sen jälkeen suuntasimme viereiseen juomakauppaan. Juuri kun olimme tulossa sieltä kilisten ja kolisten ulos, niin palaveriporukka marssi juomakaupan ohitse päästen näin todistamaan DG-pariskunnan epäterveellisiä elämäntapoja.

 

Palaveri pidettiin Cafe Linkosuossa; suuret kiitokset Eskolle tarjotuista kahveista ja viinereistä. Monia erinomaisia ideoita tulikin keskusteluissa esiin ja vakaasti uskon, että niiden avulla ensi kaudellakin päästään positiiviseen jäsensaldoon. Edellisen lauseen sanamuodosta voidaan siis päätellä, että uskon positiiviseen tulokseen päästävän tälläkin kaudella. Keinoista mainittakoon mm. uusien klubien perustaminen tulevallakin kaudella. Muihin yksityiskohtiin ja keinoihin en tässä yhteydessä tämän tarkemmin aio puuttua, niistä Esko tulee myöhemmin tarkemmin tiedottamaan.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin