Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Korkkasinpa Lions-talon eli eka kerta Leijonaluolassa

Lions-liiton hallitus kokoontui 18.9 Lions-talolla, jonne siis minäkin navigaattorin avustamana suunnistin. Oli sen verran kimurantti reitti, että ilman sähköisiä apuvälineitä harhailisin Helsingissä kaiketi vieläkin. Häpeäkseni pitää myöntää, että vaikka olen ollut mukana Lions-toiminnassa jo vuodesta 1995, niin tämä oli ensimmäinen vierailuni leijonien luolassa. Lienenkö ollut ainoa vanha leijona, joka tuossa paikassa ei vielä ollut käynyt :-) ?

 

Tilat Lions-talolla vaikuttivat sangen viihtyisiltä, liiton käytössä on kolmikerroksisen rakennuksen toinen kerros, jonne toimisto jokin aika sitten siirtyi kolmannesta kerroksesta. Hetken aikaa kolmas kerros oli tyhjillään, mutta nyt tilat on saatu vuokrattua, mikä omalta osaltaan kohentaa liiton talousnäkymiä.

 

Hallituksen kokouksessa ei ollut sen kummempia, asiat tuntuvat rullaavan mukavaan malliin eteenpäin ja konkurssissakaan emme vielä ole. Mutta mielenkiintoista on päästä tutustumaan järjestön toimintaan tästäkin näkövinkkelistä.

 

Helsingistä ei myöskään sen enempää, isohko paikkakunta tuntuu olevan, helposti sinne maalaispoika hukkuu. Harmikseni en kuitenkaan tuolla suuressa maailmassa törmäillyt äitini (ja Annelin) niin kovasti varoittelemiin paheellisiin naisiin.


Lion-liiton kauden 2013-2014 hallitus. Vasemmalta VCC Tuomo Holopainen, IPCC Seppo Söderholm, IPDG Jukka Kärkkäinen, CC Asko Merilä, DG Antti Hynnä, IPDG Jari Vuorinen, GS Maarit Kuikka ja DG Jari Rytkönen.
Lion-liiton kauden 2013-2014 hallitus. Vasemmalta...
Keräsin kaiken rohkeuteni ja uskalsin rapsuttaa Lions-talon aulassa vahtia pitävää leijonaa.
Keräsin kaiken rohkeuteni ja uskalsin rapsuttaa Li...


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin