Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Oman klubin aktiviteetissa Nurmen lavalla

Tapahtuipa sellainenkin ihme, että ennätin elokuun viimeisenä perjantaina oman klubin aktiviteettiin, Nurmen lavan perjantaitansseihin. Asiaan vaikutti osaltaan se, että kalenterimerkinnän tapahtumasta pääsin tekemään jo hyvissä ajoin keväällä. Lavavuoron vanhimpana toimi tällä kertaa piirisihteeri Pekka, joten kauhulla odottelin, miten paljon mahdankaan saada kyykytystä illan mittaan. Välimme näyttävät kuitenkin ainakin toistaiseksi olevan kunnossa, koska sain varsin mieluisan homman eli pestin pubiin baarimestariksi. Tämähän minulle sopi kuin nenä päähän, koskemusta näistä hommista kun on kertynyt (Annelin mukaan ihan liiankin kanssa), tosin enimmäkseen tiskin toiselta puolelta.

 

Tanssiyleisöä meillä on kesän mittaan ollut kiitettävästi, nytkin noin 500 tanssi-intoista; paljoa enempää lava ei vetäisikään Jo reilusti ennen kello kahdeksaa lippujono ulottui liki parkkipaikalle saakka. Väki tulee melkeimpä yksinomaan tanssimaan, sitä osoittaa mm. se, että illan mittaan myin tasan sata pulloa juovuttavaa juomaa elikkä olutta, lonkkua tai siideriä. Ja mikä tärkeintä, illan loputtua baarimikko oli ihan selvin päin ja kassakin täsmäsi sentilleen. Tai olihan siellä ylimääräistä kaksi Euroa, jonka eräs asiakas antoi tippinä. Senkin jalomielisesti lahjoitin klubimme hyväntekeväisyyskassaan.

 

Ilta meni varsin joutuisasti ja sopuisasti asiakkaiden kanssa rupatellen ja naisten iskuyrityksiä torjuskellen J. Väki oli lupsakkaalla tuulella, niin kuin meillä aina, koskaan en muista että lavalla olisi ollut minkäänlaista häiriötä. Kotiin pääsimme lähtemään lavan loppusiivouksen jälkeen noin kahden maissa yöllä, joten venyihän tuosta päivälle pituutta. Mutta ihan mukavaa oli vaihteeksi olla omankin klubin aktiviteetissa.


Tälläinen hymyilyttää järjestäjiä, jono ulottui lippuluukulta parkkipaikalle.
Tälläinen hymyilyttää järjestäjiä, jono ulottui li...
Eero Ruotsila ja Kirsti Siitonen lippuluukulla.
Eero Ruotsila ja Kirsti Siitonen lippuluukulla.
Riina, Anneli ja Kirsti kahviossa.
Riina, Anneli ja Kirsti kahviossa.

Matti Kuisma myi makkaraa.
Matti Kuisma myi makkaraa.
Baaritiskin "väärällä" puolella.
Baaritiskin "väärällä" puolella.
Naisia sai melkeimpä pesäpallomailalla hätistellä kauemmaksi.
Naisia sai melkeimpä pesäpallomailalla hätistellä...



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin