Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


KVN-viikonloppu Savonlinnassa

Perjantaina 15.11 kello 7 aamulla lähdin Annelin kanssa köröttelemään kohti Savonlinnaa, jossa pidettiin Kuvernöörineuvoston kokous lauantaina. Tosin vauhtia otettiin jo perjantaina, jolloin ensin päivällä oli Lions-liiton hallituksen kokous ja myöhemmin illalla kuvernöörien vapaamuotoinen keskustelutilaisuus. Vaikka Savossa oltiinkin, niin ainakaan minä en missään vaiheessa huomannut, että asioiden ymmärtämistä olisi siirretty kuulijoiden vastuulle. Itse kokouksista minulle ei ole sen kummempaa kerrottavaa kuin että teimme TÄRKEITÄ ja HYVIÄ päätöksiä ja kävimme MIELENKIINTOISIA keskusteluja.

 

Iltajuhlassa saimme nauttia erinomaisesta ruuasta, (juomasta) ja lupsakkaan savolaisesta ohjelmasta. Loppuillasta laulettiin karaokea (minä en laulanut, Anneli kielsi) ja eräät piirikuvernöörit osoittautuivatkin varsinaisiksi virtuooseiksi. Kiitoksia vain Heikki, Eero ja Esa. Varsinkin Heikin My Way oli mielestäni tosi sykähdyttävä; mahtoikohan Heikki viitata tässä hänen tapaansa tehdä kuvernööri hommia. En tosin ollut huomannutkaan, että Heikki näissä kuvernööriasioissa olisi tyystin ollut omilla teillään.

 

Illanvietosta huolimatta pää ei sunnuntaiaamuna ollut (kovinkaan) kipeä ja lähdimme ajelemaan kovassa myrskyssä kohti Lempäälää. Matkalla kohtasimme ainoastaan yhden tielle kaatuneen puun. Autoon tuuli ei käynyt kovinkaan voimakkaasti ja emme ensinalkuun tajunneetkaan myrskyn voimaa. Vasta kun pysähdyimme matkan varrella tankkaamaan, niin tuuli meinasi repiä mukanaan. Oli kuitenkin varsin vaatimatonta esimakua siitä, mitä Filippiineillä oli jouduttu kestämään. Tähän lopuksi vielä niistä tekemistämme hyvistä päätöksistä, Kuvernöörineuvoston päätöksen mukaisesti Lions-liitto lahjoitti katastrofirahastostaan 60.000 Euroa hätäapua Filippiineille.


Kuvernöörit puolisoineen koolla perjantai-iltana. Vakavaksi vetää.
Kuvernöörit puolisoineen koolla perjantai-iltana...
Reijo Ikäheimonen ja Eero Vilen.
Reijo Ikäheimonen ja Eero Vilen.
Heikki Saarinen.
Heikki Saarinen.

Pieniä teknisiä ongelmia.
Pieniä teknisiä ongelmia.
Tässä vaiheessa vastuu on siirtynyt kuulijalle.
Tässä vaiheessa vastuu on siirtynyt kuulijalle.
Anneli naurattaa Mattia ja Hilveä. Tarja vetää viinaa ja Taru seuraa tilannetta mnuuten vaan.
Anneli naurattaa Mattia ja Hilveä. Tarja vetää vii...

Anneli obn iskenyt nuoren miehen.
Anneli obn iskenyt nuoren miehen.
Eero Vilen vauhdissa.
Eero Vilen vauhdissa.
Karaoke-laulajaa kannustetaan.
Karaoke-laulajaa kannustetaan.

Heikki Saarinen vauhdissa.
Heikki Saarinen vauhdissa.
Kaikki diggaa Heikkiä.
Kaikki diggaa Heikkiä.
Esa Ojapalo vauhdissa.
Esa Ojapalo vauhdissa.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin