Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


TAAS oman klubin kokouksessa

Lions-iltamenot alkavat kummasti hellittää, kun jo toisena peräkkäisenä kuukautena pääsin osallistumaan oman klubini kuukausikokoukseen 4.2. Tuo kokous toteutettiin vierailukokouksena, joka tehtiin klubimme presidentin Kari Tappuran työpaikalle Tampereen Sähköverkko Oy:hyn. Täytyy sanoa, että kyllä on firmalla komea rantatontti Ratinan rannassa.

 

Asiasta aivan kolmanteen, Kari oli sihteerinäni omalla presidenttikaudellani, joka muistaakseni oli joskus esihistoriallisella aikakaudella. Hyvin Kari hommat hoisikin, kiitos vaan siitä.

 

Kokoukseen hieman hirvitti mennä, olisihan Karilla nimittäin ollut varsin oivallinen tilaisuus tehdä etukäteen pieniä kytkentöjä ja istuttaa DG ns. kuumaan tuoliin, siis sähkösellaiseen. Virtaska ei ainakaan olisi loppunut kesken. Nähtävästi Kari ei kuitenkaan noita menneitä yhteisiä aikojamme katkeruudella muistele, kiitos siitäkin.

 

Mielenkiintoista oli tehdä kiertokäynnit sekä muuntamolaitoksessa että valvomossa. Tosin tekniikan alan koulutuksestani huolimatta sähköstä en mitään ymmärrä, paitsi sen, että töpselinreikään ei saa työntää teräviä esineitä. Sillä tiedolla sähköstä on tähän päivään saakka kummasti pärjäilty.

 

Itse kokouksen Kari veti lupsakkaan ripeästi aikaa turhaan tuhlailematta läpi, kiitos vielä siitäkin.

 

Kalenteria selaillessani näyttäisi siltä, että pääsen ilahduttamaan klubimme Lioneita jokaisessa tulevassa kevätkauden kokouksessa. Koittakaa kestää!




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin