Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Leijonien Yössä

Uudenvuoden aattona kokoonnuimme Ellivuoreen vastaanottamaan Uutta Vuotta ja viettämään Leijonien Yö-tapahtumaa. Tuossa seuraavana on ote tervehdyspuheestani, jossa hieman valotetaan tapahtuman historiaa.

 

Uudenvuoden vastaanoton käynnisti kaudella 2009-2010 silloinen piirikuvernööri Ilkka Kivelä. Silloin tapahtuma pidettiin Lempäälän Manttaalitalolla. Seuraavalla kaudella tapahtuma oli jo siirtynyt tänne Ellivuoreen. Tapahtuma jäi väliin 2011, kun väkeä ei saatu innostumaan lähtemään Finlaysonin Palatsissa järjestettyyn tilaisuuteen. Viime kaudella palattiin jälleen tänne Ellivuoreen ja silloin pyydettiin mukaan M-piirin Leijonat. Meitä olikin silloin koolla 94 henkeä. Tänä vuonna meitä Leijonia on kokoontunut tänne Ellivuoreen noin 70 henkeä.

 

Piirikuvernööri sitä kirjoittelee tiedotteitaan ihan vaan vasemmalla kädellä ja hyvinkin suurpiirteisen huolimattomasti lavealla pensselillä maalaten. Ellivuoren osuuden olin kirjoittanut tammikuun kirjeeseen jo paria päivää aikaisemmin seuraavasti:

 

E-piirin vuosi vaihtui yhteisessä M-piirin kanssa järjestetyssä ”Leijonien Yö”-tapahtumassa Hotelli Ellivuoressa. Tilaisuuteen osallistui noin 50 leijonaa puolisoineen ja ystävineen. Pidän tilaisuutta hyvin onnistuneena ja mielestäni tämänkertainen tilaisuus antaa pontta jatkaa tätä kaudella 2009-2010 alkanutta perinnettä. Saimme nauttia hyvästä seurasta, taidokkaasta tanssimusiikista, Ellivuoren keittiön tarjoamista todella maukkaista antimista sekä lisäksi vielä yöpalasta, joka tarjoiltiin tämän vuoden puolella. Unohtaa ei myöskään sovi mahtavaa ilotulistusta, jonka talo tarjosi vierailleen. Haluankin tässä yhteydessä kiittää kaikkia tilaisuudessa mukana olleita. Tavataan taas Ellivuoressa ensi vuodenvaihteessa!

 

Melkein kaikki tuossa menikin ihan putkeen, mutta osallistujien lukumäärän olin arvioinut alakanttiin; kuten sanottu, niin meitä oli paikalla noin 70 henkeä. Kuten jo tulikin mainittua, niin tilaisuus oli yhteinen M-piirin Leijonien kanssa. Hauskana sattumana voidaan todeta, että M-piirin kuvernööri Matti Reijonen ei ollut muistanut informoida omaa klubiaan LC Vampulaa asiasta. Illan mittaan kävi ilmi, että Vampulan klubista oli tullut kaksi pariskuntaa paikalle ihan muuten vaan ja kovasti olivat hämmästyneet, kun paikalla rellesti noin 70 villipedon lauma Leijonia.

 

Tapahtuma oli oikein onnistunut, ruoka oli hyvää ja tanssikin maittoi. Illan mittaan oli mukava rupatella vanhojen leijonatuttavien kanssa ja keskustella ihan uusienkin Leijonien kanssa, mm. niiden Vampulalaisten. Ilotulituksen jälkeen hotelli tarjosi vielä yöpalan, jonka jälkeen tanssittiin vielä noin yhteen saakka. Sen jälkeen mentiinkin koko joukolla piirikuvernöörin huoneeseen, paikalla oli lähinnä entisiä ja nykyisiä piirin virkailijoita. Siellä olivat Suloset, Kivelät, Mäkelät, Hietaset, Voutilaiset, Matintalot ja Yliset. Lähinnä leijona-asioita parannellen ilta vierähtikin kello kolmen paremmalle puolelle. Seuraavana aamuna sitten paranneltiinkin päänsärkyä.

 

Oikein hyvää Uutta Vuotta kaikille blogini lukijoille!


Piirikuvernöörin pöytä.
Piirikuvernöörin pöytä.
Matintalot piipahtivat huoneessamme.
Matintalot piipahtivat huoneessamme.
Piirikuvernöörin pöytä.
Piirikuvernöörin pöytä.

LC Sastamala/Vammalan Leijonia.
LC Sastamala/Vammalan Leijonia.
LC Kiikoisista oli iso porukka, taisi olla peräti 14 henkeä.
LC Kiikoisista oli iso porukka, taisi olla peräti...
Taustalla olevassa pöydässä istuvat Seppo Airaksinen ja Tuula Kairimo.
Taustalla olevassa pöydässä istuvat Seppo Airaksin...

Välillä puhuttiin vakavia.
Välillä puhuttiin vakavia.
Ehdittiin toki tanssiakin.
Ehdittiin toki tanssiakin.
Jatkot olivat DG:n huoneessa.
Jatkot olivat DG:n huoneessa.

Jatkot meneillään.
Jatkot meneillään.
Skool!
Skool!
Ilo ylimmillään. Vain yksi on joukosta poissa...(no tietysti kameran takana).
Ilo ylimmillään. Vain yksi on joukosta poissa...(n...



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin