Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


DG-setä on nyt hyvin, hyvin tyytyväinen

Lauantaina 14.9 järjestettiin Lempäälässä Hakkarin koululla Piirifoorumi, jota joskus historian hämärissä on myös SuurPNATiksi kutsuttu. E-piirin suurvisiiri eli siis allekirjoittanut päätti ikuistaa nimensä historia pölyttyville lehdille tuon ihan itse tekemänsä nimenmuutoksen myötä.

 

Kokouspäiväksi olin jo hyvissä ajoin tilannut kauniin sään, joka oli kuin piste iin päälle loistavasti onnistuneesta tapahtumasta. Haluankin tässä yhteydessä kiittää foorumin järjestelyihin osallistuneita piirihallituksen jäseniä sekä heidän puolisoitaan loistavista järjestelyistä. Ilkka Kivelä, Pekka Siitonen, Pertti Mäkelä, Kalle Oinas, Airi Kivelä, Kaarina Mäkelä, Ritva Kanervainen ja Kirsti Siitonen; teidän panoksenne foorumin järjestelyissä oli korvaamaton. Myös siippani Anneli ansaitsee erityismaininnan.

 

Päivä alkoi toimikuntapuheenjohtajien katsauksilla. Näistä on kuulunut pelkkää kiitosta, erityisesti läsnä olleet uudet leijonat kertomansa mukaan saivat erinomaisen läpileikkauksen piirin eri toimintoihin.

 

Seuraavaksi sitten syötiin Pitopalvelu Satu Luukkaan tekemää erinomaisen maukasta kinkkukiusausta. Sen makua kiiteltiin yleisesti ja täytyy sanoa, että se ei edes etäisesti muistuttanut mitään standardikiusausta. Se nimittäin sisälsi esiruskistettua lihaa ja roppakaupalla erilaisia mausteita; suolaakaan ei oltu kauheasti säästelty ja epäilenpä sinne lorahtaneen aimo annoksen ihka oikeaa kermaakin. Todennäköisesti ne lihatkin olivat vielä oikeassa voissa paistettuja. Sanalla (tai itse asiassa kahdella) sanoen syntisen hyvää ja varmasti jumalattoman epäterveellistä.

 

Iltapäivän alkajaisiksi olikin sitten erilaisia koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Itse vedin kasituntisen palaverin lohkon puheenjohtajien kanssa, paikalla oli kiitettävästi 11 lohkaria. Kävimme mielestäni erittäin mielenkiintoisen ja hyödyllisen keskustelun lähes kaikesta mahdollisesta lohkareita askarruttaneista asioista. Erityisesti kävimme läpi kunkin lohkon mahdollisuudet perustaa uusia naisklubeja eräille potentiaalisille paikkakunnille. Minulla kun tuo naisasia on niin kovin lähellä sydäntä…Kivelän Ilkka veti Pesosen Jukan kanssa presidenttien keskustelutilaisuuden ja senkin antiin Ilkan mukaan oltiin puolin ja toisin erinomaisen tyytyväisiä.

 

Valitettavasti jouduin lähtemään kesken kaiken pois enkä voinut kierrellä loppuiltapäivän PNAT-kokuksissa. Kuulemani mukaan nekin olivat sujuneet oikein hyvin. Jouduin nimittäin lähtemään valmistautumaan uuden naisklubin Sastamala/Annastuunan Charter Nightiin. Kun ne naisasiat ovat… ja niin poispäin. Niistä juhlista sitten kirjoittelen ihan oman sensuroidun versionsa.

 

Sunnuntaina kävin vielä katsastamassa foorumipaikat ulkoapäin. Vaikka leijonalauma olikin koululla koko päivän riehunut, niin mitään suurempia vaurioita ei silmiini sattunut.


Kaarina Mäkelä, Kirsti Siitonen, Ritva Kanervainen ja Airi Kivelä tarjoilemassa aamukahvia.
Kaarina Mäkelä, Kirsti Siitonen, Ritva Kanervainen...
LPJ Seppo Salo aamukahvilla.
LPJ Seppo Salo aamukahvilla.
Aira Suolen, Ilkka Kivelä, Leila Lehto ja Sinikka Grönlund aamukahvilla. Kaikki Lempäälän klubeista.
Aira Suolen, Ilkka Kivelä, Leila Lehto ja Sinikka...

Allekirjoittanut on heittäynyt Päiviksi ja paasaa Lions Questista, siis tuuraan Päivi Myllymaata.
Allekirjoittanut on heittäynyt Päiviksi ja paasaa...
Kalle Oinas haalarihommissa, ei siis pönöttämässä.
Kalle Oinas haalarihommissa, ei siis pönöttämässä.
Jorma Pylväs kertoo Piirileijonasta.
Jorma Pylväs kertoo Piirileijonasta.

Marja Sundström-Pullinen on toipunut eilisillan kemuista ja kertoo jäsenasioista.
Marja Sundström-Pullinen on toipunut eilisillan ke...
Piirin GLT-johtaja Ilkka Kivelä.
Piirin GLT-johtaja Ilkka Kivelä.
Esko Rantala kertoo rekvisiitta-asioista.
Esko Rantala kertoo rekvisiitta-asioista.

Antti Perälä puhuu Leoista ja Skebasta.
Antti Perälä puhuu Leoista ja Skebasta.
Ympäristöaktivisti Harri Isomuotia vauhdissa.
Ympäristöaktivisti Harri Isomuotia vauhdissa.
Alkaa olla jo voiton puolella. Airi Kivelä ja Kirsti Siitonen keskellään Hakkarin koulun keittiöhenkilökuntaa.
Alkaa olla jo voiton puolella. Airi Kivelä ja Kirs...



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin