Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Lempäälä/Birgitan perustamiskokous

 Nyt se on sitten totta, LC Lempäälä/Birgitta saatiin perustettua. Alla lainaus sekä E-piirin- että Lions-liiton etusivun uutisesta.

 

Maanantai-iltana 12.5 perustettiin Lempäälän Ehtookodon takkahuoneessa kauden toinen uusi naisklubi E-piiriin. Syyskaudellahan E-piiriin perustettiin LC Vesilahti/Kurjettaret.

 

Uusi klubi sai nimekseen LC Lempäälä/Birgitta. Uusi klubi oli toiminut jo viime kaudesta lähtien LC Lempäälä/Sääksjärven liitännäisklubina. Kuitenkin toukokuun alkupuolella klubiin liittyi seitsemän uutta jäsentä, jolloin klubin jäsenmääräksi muodostui 22. Tämän johdosta klubi päätti itsenäistyä.

 

Perustajajäseniä kokouksessa oli mukana 16. Uuden klubin charter presidentiksi valittiin Anneli Mäkelä.

 

Perustamiskokousta kunnioittivat läsnäolollaan Suomen Lions-liiton jäsenjohtaja Maija-Liisa Heikkilä, DG Antti Hynnä, 1. VDG Esko Hietanen puolisonsa lion Leila Lehdon kanssa, piirin GMT-johtaja Marja Sundström-Pullinen, lohkon puheenjohtaja Aira Sulonen sekä LC Lempäälä/Sääksjärven jäsenjohtaja Sinikka Grönlund puolisonsa PDG Onni Grönlundin kanssa.

 

Sitten vähän vapaamuotoisempaa tekstiä eli vastuu siirtyy lukijalle.

 

Kyllä tätä rakennettiinkin kuin Iisakin kirkkoa. Vuoronperään minulta ja Annelilta meinasi loppua usko tähän projektiin, mutta aina toinen jaksoi tsempata, että kyllä tämä tästä. Nyt sitten illalla perustamiskokouksen jälkeen oli kerrassaan euforinen tunne, jonka lienen kokenut vain kaksi kertaa elämässäni aikaisemmin. Ensimmäinen kerta oli silloin, kun kröhm eka kerran. Toinen kerta oli silloin, kun tapasin Annelin.

 

Anneli taisi pahemman kerran stressata kokouksen kanssa. Minun piti moneen kertaan toppuutella, että rullaavat nuo asiat eteenpäin vähemmälläkin stressillä. Mutta toisaalta, ehkä tuo stressaaminen sittenkin kannatti, niin upeasti ja sujuvasti Anneli molemmat kokoukset (siis perustamiskokous sekä sen jälkeinen vuosikokous, jossa mm. valittiin klubin hallituksen toimihenkilöt) vei läpi.

 

Illalla kotona olikin sitten aika korkata kuoharipullo ja otimmepa sen päälle vielä konjakitkin tulevasta työpäivästä huolimatta. Taisimmepa läpsiä muutamia ylämummojakin.

 

Jättisuuri kiitos uudesta klubista kuulu LC Vesilahti/Kurjettarien presidentille Leena Kurjelle, jonka avustuksella aivan viime hetkellä saatiin ratkaiseva täydennys Birgitan jäsenistöön; katso blogi ”Naisia vokottelemassa Ideaparkissa”. Tuon ratkaisevan illan myötä olimme varmoja, että uusi klubi syntyy, mutta vielä tuolloin emme uskaltaneet asiasta pahemmin elämöidä. Kiitokset kuuluvat myös piirimme GMT-johtajalle Marja Sundströn-Pulliselle sekä lohkon puheenjohtaja Aira Suloselle. Heidän panoksensa on ollut ratkaiseva molempien uusien E-piirin naisklubin synnyttämisessä.

 

LC Lempäälä/Sääksjärvi toimii Birgitan kummiklubina, puolestaan Aira toimii Birgitan kummina. Marja toimii molempien uusien klubien opaslionina, Esko tulee nimittämään minutkin Birgitan opaslioniksi heti kautensa alussa, olenhan edeltäjäni Tapani Matintalon kaudella käynyt opasleijonakoulutuksen. Miksi vasta 1.7 alkaen? Jostain kumman syystä istuva piirikuvernööri ei saa toimia opaslionina.

 

Uuden klubin toiminta on vielä hakusessa. Kokouksessa kuitenkin oli esillä, että olisi syytä viritellä yhteistyötä molempien lähinaisklubien kanssa. Jääkäämme jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää. Porukka ainakin on nuorekasta ja innostunutta, uskon vakaasti että uusi klubi saa vielä suuria aikaan ja tulee olemaan upeana mainoksena lions-liikkeelle. Juuri tällaista porukkaa ja tällaisia klubeja tarvitsemme toimintaamme ja tukemaan liikkeemme brändiä.

 

Tällaisen juhlan kunniaksi voin omalta kohdaltani luvata, että kaikki brändit juodaan, mitä eteen tuodaan.


Kokouksen aluksi otettiin jäseniksi seitsemän uutta leijonaa.
Kokouksen aluksi otettiin jäseniksi seitsemän uutt...
Uusien jäsenien kummit Anneli Mäkelä ja Jonna Viljanen.
Uusien jäsenien kummit Anneli Mäkelä ja Jonna Vilj...
Kokousvieraita.
Kokousvieraita.

Uudet leijonat ja kummit yhteiskuvassa.
Uudet leijonat ja kummit yhteiskuvassa.
Perustajajäseniä.
Perustajajäseniä.
Perustajajäseniä.
Perustajajäseniä.

Marja Rissanen allekirjoittaa perustamiskirjaa.
Marja Rissanen allekirjoittaa perustamiskirjaa.
LC Lempäälä/Birgitan jäsenet
LC Lempäälä/Birgitan jäsenet
LC Lempäälä/Birgitan jäsenet ja DG.
LC Lempäälä/Birgitan jäsenet ja DG.

Tähän kuvaan änkesi porukkaa mukaan enemmänkin.
Tähän kuvaan änkesi porukkaa mukaan enemmänkin.
Perustamiskokouksen jälkeen kahviteltiin. DG toimi kokouksissa koneenkäyttäjänä.
Perustamiskokouksen jälkeen kahviteltiin. DG toimi...
Maija-Liisa Heikkilä toi uudelle klubille pienen lahjuksen. Anneli vastaanottamassa.
Maija-Liisa Heikkilä toi uudelle klubille pienen l...



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin