Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Putki jatkui

Viikolla 37 putki jatkui nyt kuuden päivän pituisena, niistä neljä ensimmäistä päivää maanantaista torstaihin ovat klubivierailuja, perjantaina jatkettiin LC Lempäälä/Sääksjärven 10-vuotisjuhlissa ja lauantaina LC Sastamala/Annastuunan Charter Nightissa. Näistä kahdesta jälkimmäisestä kirjoitan erilliset blogit.

 

Maanantaina oli vuorossa vierailu LC Tampere/Lassinlinnassa. Ilahduin taas kovasti, kun huomasin sinne otettavan uuden jäsenen. Tämä oli siis tällä kaudella viides klubivierailu ja kolmas sellainen, jossa otetaan uusi jäsen klubiin. Näin sitä pitää! Jos meno jatkuisi tällaisena, niin meillähän ei olisi mitään hätää jäsenkehityksen suhteen.

 

Tiistaina oli vuorossa LC Ikaalinen. Tuossakin klubissa olivat jäsenasiat mallillaan, esiteltiin nimittäin kaksi uutta jäsenehdokasta. Molempien jäsenehdokkaiden kummi Pauli Rantala oli jo aikaisemmin esitellyt ehdokkaat jäsentoimikunnalle, jonka puheenjohtajana ja käsittääkseni ainoana jäsenenä toimii Pauli Rantala. Seikkaperäisten hänen itsensä kanssa käymiensä keskustelujen päätteeksi he molemmat olivat päätyneet siihen, että jäsenehdokkaat voitiin esitellä klubikokoukselle. Näin tehtiinkin ja samantien äänestettiin ja molemmat hyväksyttiin klubiin yksimielisesti. Lupasin kokouksessa kehua klubia muutenkin. Minulle nimittäin vartavasten tähdennettiin, että klubihallitus oli päättänyt maksaa piirimaksunsa syyskuun DG-kirjeessä esitetyn mukaisesti. Siitä siis papukaijamerkki klubille, me lionit kun olemme kovasti noiden merkkien perään.

 

Keskiviikkona oli vuorossa LC Karkku, joka poikkeuksellisesti tällä kertaa kokoontui Knuutilan maatalon viihtyisässä ympäristössä. Uusia jäseniä ei tällä kertaa vastaanotettu, mutta se heille suotakoon anteeksi, sillä klubin jäsenmäärä on kunnioitettavat 41. Klubilla tuntui olevan meneillään huomattava määrä erilaisia aktiviteetteja, joista PDG Kalle Ylinen piti ansiokkaan yhteenvedon.

 

Torstaina puolestaan vierailin LC Tampere/Härmälän kokouksessa Ravintola Mylläreiden viihtyisässä miljöössä. Ilokseni havaitsin, että sinnekin jo keväällä oli otettu kolme uutta leijonaa, jotka nyt olivat ensimmäistä kertaa klubikokouksessa. Klubi oli hakenut jäseniä lehti-ilmoituksella sekä jakamalla esitteitä postilaatikoihin Härmälässä. Tämä on selvästikin tehokas tapa hankkia uusia jäseniä ja tulen tätä itsekin käyttämään Lempäälässä ja suosittelen sen käyttämistä muuallakin. Keskustelen tästä asiasta lohkareiden kanssa Piirifoorumissa.

 

Nyt jo kahdeksan klubivierailua takanapäin. Enää vähän yli kolmekymmentä edessäpäin…Vielä ei yhtään väsytä ja on ollut erittäin antoisaa päästä näkemään klubien erilaisia toimintatapoja.


LC Tampere/Lassinlinnan presidentti vastaaottaa uutta jäsentä Saku Rautiaista
LC Tampere/Lassinlinnan presidentti vastaaottaa uu...
Saku Rautiainen ja kummi Yrjö Seppälä
Saku Rautiainen ja kummi Yrjö Seppälä
LC Ikaalisten kuukausikokouksessa PDG Esa Hakuni vastaanottaa taas kerran 100 % leijonan palkintoa
LC Ikaalisten kuukausikokouksessa PDG Esa Hakuni v...

LC Tampere/Härmälän kuukausikokouksessa uusi leijona Matti Kykkänen esittäytyy
LC Tampere/Härmälän kuukausikokouksessa uusi leijo...
LC Tampere/Härmälän kuukausikokouksessa uusi leijona Ari Kolehmainen esittäytyy. Kolmas uusi jäsen Jari Mattila oli estynyt osallistumasta työesteen vuoksi.
LC Tampere/Härmälän kuukausikokouksessa uusi leijo...


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin