Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Viisi uutta Orivedellä!

Torstaina 7.11 olikin sitten vuorossa keikka LC Oriveden klubikokoukseen Cafe Herkkuhetkeen. Koska puolisot kokoontuivat samoissa tiloissa, niin koppasin myös Annelin retkelle mukaan. Tässä minulla oli kylläkin ketunhäntä kainalossa, ajattelin nimittäin Annelin avulla hieman pehmentää maaperää suosiolliseksi uudelle naisklubille. Orivesi ympäristöineen oli nimittäin yksi niistä paikkakunnista, jonne olin ajatellut uuden naisklubin vielä vallan hyvin mahtuvan. Käsittääkseni esittämäämme ajatusta uudesta klubista ei täysin tyrmättykään, olin jopa havaitsevinani suopeaa suhtautumista asiaan ja auliisti apua perustamisasiassa luvattiinkin. Toki puolisoiden liittymistä perustettavaan naisklubiin hieman karsastettiin. Toisaalta minulla ei alunperinkään ollut tarkoituksena, että uusi naisklubi perustettaisiin puolisoiden varaan, vaan pikemminkin minulla oli mielessä ”vapaan riistan” metsästys. Tässäkin tapauksessa avainasemaan tulee nousemaan muutaman paikkakunnalla toimivan aktiivisen naisen rooli ja tällaisten henkilöiden etsimisessä minua luvattiinkin auliisti auttaa. Näin ollen, toivossa on hyvä elää, kuten se entinen lapamatokin totesi.

 

Oriveden kokouksessa törmäsin johonkin aivan käsittämättömään juttuun. Nimittäin klubi otti (ja vielä yksimielisesti) viisi uutta jäsentä jäsenikseen. Siis viisi! Tästä kaikki olivat yhtä mieltä, että asia on jäsenhankinnassa erittäin aktiivisen presidentin Jorma Kumpulaisen ansiota. Jorma nimittäin oli kaikki viisi uutta jäsentä saanut henkilökohtaisesti puhuttua mukaan. Ja mikä parasta, kyseessä oli nuorta porukkaa, kaksi alle nelikymppistä, kaksi alle viisikymppistä ja yksi nippa nappa yli viisikymmentä. Tervetuloa siis mukaan joukkoon tummaan ja mukavan toiminnan pariin uudet Leijonat Mika Haapaniemi, Kimmo Valkama, Ville Soikkeli, Marko Ojanen ja Esko Ojala. Tästä hyvästä voisi Jormalle harkita vähintäänkin papukaijamerkkiä, ellei sitten jotain vielä arvokkaampaa helyä. Kertakaikkiaan, tästä olisi jokaiselle esimerkkiä otettavaksi.

 

Annelikin kertomansa mukaan viihtyi oikein hyvin puolisoiden kokouksessa. Nauru raikasi, ilmapiiri oli mukava ja välitön. Puolisot ovat Orivedellä oikein aktiivisia ja ovat innolla mukana klubin aktiviteettitoiminnassa.

 

Tähän lopuksi vielä kuluneelta viikolta hupaisa sattuma. Olin nimittäin alkuviikosta työasioissa erään vaurioselvityksen tiimoilta vierailemassa Volvo Truck Centerissä Tampereella ja menin tapaamaan korjaamopäällikkö Reijo Haapalaa. Siinä sitten kätellessämme Reijo totesi, että vasta nyt pystyi yhdistämään nimeni leijonakuvioihin ja toivotteli torstaina tervetulleeksi Orivedelle. Niin on joskus maailma pieni paikka.


LC Oriveden terävää päätä. Presidentti Jorma Kumpulainen pöydän päässä.
LC Oriveden terävää päätä. Presidentti Jorma Kumpu...
Meikäpoika paasaa Oriveden leijonille.
Meikäpoika paasaa Oriveden leijonille.
Here we go!
Here we go!

Myös puolisot olivat kuuntelemassa saarnamiestä.
Myös puolisot olivat kuuntelemassa saarnamiestä.
Puolisoiden kokouksesta.
Puolisoiden kokouksesta.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin