Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Lions Questia opiskelemassa

Keskiviikkona 14.8 olimme 1. VDG Eskon kanssa Työväenmuseo Werstaalla kuulemassa uusia tuulia Lions Quest toiminnasta. Meitä oli kymmenkunta innokasta sanankuulijaa Lions Quest –työryhmän puheenjohtajan Osmo Harjun ja kouluttaja Ulla Savolaisen toimiessa saarnahenkilöinä. Kuulimme mm, että 20 toimintavuotensa aikana Lions Quest on kouluttanut Suomessa liki 17.000 kasvattajaa.

 

Lions Quest on Lions-liiton yksi tärkeimmistä palveluaktiviteeteista (joko tärkein tai 2. tärkein hieman henkilöstä ja katsantokannasta johtuen). Tavoitteena on, että jokainen lions-klubi maksaa vuosittain yhden kasvattajan Quest-koulutuksen; kustannus on 388 € sisältäen kahden päivän koulutuksen. Mikäli klubin paikkakunnalta ei tunnu löytyvän sopivia koulutettavia, niin toinen mahdollisuus on lahjoittaa 388 € (tai vähemmän) E-piirin keskitetylle Quest-tilille FI24 1165 3000 1102 99.

 

Lisätietoa Quest ohjelmasta löytyy liiton verkkosivuilta osoitteesta

 

 

Myös Lions Quest –esite on uusittu. Tulen jakamaan sen sähköisen version klubeille seuraavan piirikuvernöörin kirjeen liitteenä.

 

Kannustan kaikkia piirimme klubeja ottamaan osaa tähän hienoon ohjelmaan. Kuten tietänettekin, niin omalla kaudellani panostan erityisesti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttamiseen. Tämä, jos mikä on syrjäytymistä ennaltaehkäisevää toimintaa kehittämällä nuorten itsetuntemusta ja kohottamalla itsetuntoa.

 

Liitteenä vielä kuvamuodossa muutama Quest-ohjelman avaindia.






Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin