Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Uutta klubia perustamassa Pirkkalassa

Kuten monet jo tietävätkin, niin panostan monen muun asian ohessa uusiin naisklubeihin piirissämme. Tulilinjalleni on nyt joutunut Pirkkala, joiden edustajien kanssa pidimme palaveria Pirkkalan ABC:llä tiistaina 12.11. LC Pirkkalasta oli paikalla presidentti Frank Van Nunen ja puolestaan LC Pirkkala/Naistenmatkasta oli paikalla presidentti Jarmo Aspelin ja past presidentti Matti Pitkänen. Piiriä edustivat allekirjoittaneen lisäksi GMT-johtaja Marja Sundström-Pullinen, 2. VDG Erkki Voutilainen sekä hänen puolisonsa Sirkka-Liisa Voutilainen. Kiitos kaikille paikallaolijoille erittäin miellyttävästä kokouksesta ja erityisesti pirkkalalaisille myönteisestä suhtautumisesta asiaan.

 

Prosessi lähti liikkeelle noin kuukausi sitten, kun tutun sukulaismiehen kautta lähetin terveisiä LC Pirkkalan klubikokoukseen ja pyysin ottamaan asian esille. Tästä homma lähti liikkeelle niin, että saimme ensimmäisen palaverin asian tiimoilta pystyyn. Ennusmerkit näyttävät siinä määrin hyviltä, että mahdollisuuksien rajoissa on, että voisimme jo kuluvan kauden aikana kohottaa samppanjalasit uuden naisklubin kunniaksi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, näin on kokemus jo osoittanut, pitää piirikuvernöörin herkeämättä ”painostaa” asianosaisia projektin eteenpäin viemiseksi. Pyydänkin nyt jo anteeksi, jos tämän ja muiden vastaavien projektien suhteen vaikutan v-mäiseltä päällepäsmäriltä. Tarkoitukseni ei ole olla ilkeä, vaan olen aidosti huolissani piirimme jäsenkehityksestä ja tämä naisklubien perustaminen on yksi tapa korjata asiaa.

 

Seuraava tavoite projektissa on kerätä pieni joukko asiaan innostuneita pirkkalalaisia naisia, jotka ryhtyisivät viemään asiaa eteenpäin. Uuden naisklubin perustaminen nimittäin vaatii, tämä taas on kokemuksen sanelema juttu, paikkakunnan naisten aktiivista panosta. Olen optimisti, toivon parasta ja vielä vakaasti uskon, että tällä kaudella saamme uuden klubin Pirkkalaan aikaiseksi. Samppanja on jo kylmenemässä eikä se tule perustamiskokouksessa kesken loppumaan. Tämä on minun lupaukseni!


Kokoustamassa Pirkkalassa.
Kokoustamassa Pirkkalassa.
Kokoustamassa Pirkkalassa.
Kokoustamassa Pirkkalassa.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin